undefined

Recent Innovations in Emulsion Science and Technology for Food Applications

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Bai, Long; Huan, Siqi; Rojas, Orlando J.; McClements, David Julian

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Rojas Orlando Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

69

Numero

32

Sivut

8944-8963

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Nanoteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.1c01877

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä