undefined

Influence of packaging on the shelf life of frozen foods II: Baltic herring fillets

Julkaisuvuosi

1985

Tekijät

Ahvenainen, Raija; Mälkki, Yrjö

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ahvenainen Raija

Mälkki Yrjö

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Journal of Food Technology

Volyymi

20

Numero

2

Sivut

193-201

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Materiaalitekniikka; Kotieläintiede, maitotaloustiede

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/j.1365-2621.1985.tb01917.x

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei