Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods

Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Ercili-Cura, Dilek; Barth, Dorothee; Pitkänen, Juha-Pekka; Tervasmäki, Petri; Paananen, Arja; Rischer, Heiko; Nordlund, Emilia; Szilvay, Geza; Ellilä, Simo; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni; Rønning, Sissel Beate

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Paananen Arja Orcid -palvelun logo

Barth Dorothee Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Szilvay Geza

Rischer Heiko Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Toimitustyö

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D6 Toimitettu ammatillinen teos

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

ACS in Focus

Kustantaja

American Chemical Society ACS

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Liiketaloustiede; Maataloustiede

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1021/acs.infocus.7e4007

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods - Tiedejatutkimus.fi