Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Ercili-Cura, Dilek; Barth, Dorothee; Pitkänen, Juha-Pekka; Tervasmäki, Petri; Paananen, Arja; Rischer, Heiko; Nordlund, Emilia; Szilvay, Geza; Ellilä, Simo; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni; Rønning, Sissel Beate
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Szilvay Geza
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Toimitustyö
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Yleisö
Ammatillinen
OKM:n julkaisutyyppiluokitus
D6 Toimitettu ammatillinen teosJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia; Liiketaloustiede; Maataloustiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1021/acs.infocus.7e4007
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä