undefined

New functional faba bean ingredients with fermentation

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Laitila, Arja; Karsma, Anni; Rosa-Sibakov, Natalia; Sozer, Nesli; Juvonen, Riikka

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Karsma Anni

Laitila Arja

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Sozer Nesli Orcid -palvelun logo

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Posteri

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Yleisö

Tieteellinen

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

VIth Sourdough and Cereal Fermentation Symposium

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei