undefined

The Hybridization of Food Spaces Changing Spatial Logics in Urban Food Systems and Prospects for Sustainable Diets

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Fodor, Kata

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Fodor Kata Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

27

Numero

1

Sivut

102-118

Julkaisu­foorumi

58820

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kuvataide ja muotoilu

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.48416/ijsaf.v27i1.83

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä