Average total dietary intakes of organochlorine compounds from the Finnish diet
Julkaisuvuosi
1986
Tekijät
Moilanen, Raija; Pyysalo, Heikki; Kumpulainen, Jorma
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Pyysalo Heikki
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
Volyymi
182
Numero
6
Sivut
484-488
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/BF01043273
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei