undefined

Comparative study of mycotoxin occurrence in Andean and cereal grains cultivated in South America and North Europe

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Ramos-Diaz, Jose Martin; Sulyok, Michael ; Jacobsen, Sven-Erik; Jouppila, Kirsi; Nathanail, Alexis V

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Nathanail Alexis V

Ramos-Diaz Jose Martin

Jouppila Kirsi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

130

Artikkelinumero

108260

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108260

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä