undefined

In Vitro & In Vivo Anti-Hyperglycemic Potential of Saponins Cake and Argan Oil from Argania spinosa

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Heyden, Yvan Vander; Yu, Huiwen; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Kharbach Mourad

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Foods

Numero

5

Artikkelinumero

1078

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods10051078

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä