In Vitro & In Vivo Anti-Hyperglycemic Potential of Saponins Cake and Argan Oil from Argania spinosa
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Heyden, Yvan Vander; Yu, Huiwen; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim
Organisaatiot ja tekijät
Oulun yliopisto
Kharbach Mourad
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/foods10051078
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä