undefined

Ropy slime formation in vacuum-packed cooked meat products caused by homofermentative lactobacilli and a Leuconostoc species

Julkaisuvuosi

1988

Tekijät

Korkeala, Hannu; Suortti, Tapani; Mäkelä, Pia

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

7

Numero

4

Sivut

339-347

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/0168-1605(88)90060-8

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei