Ropy slime formation in vacuum-packed cooked meat products caused by homofermentative lactobacilli and a Leuconostoc species
Julkaisuvuosi
1988
Tekijät
Korkeala, Hannu; Suortti, Tapani; Mäkelä, Pia
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Suortti Tapani
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
7
Numero
4
Sivut
339-347
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/0168-1605(88)90060-8
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei