Paikalliset proteiinit -hankkeen (PIKI) case : broilerisäilyke
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Sihvonen, Lauri; Alarinta, Jarmo; Pasto, Matti-Pekka; Kallio, Karri; Ojala, Markus
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Lauhanen, Risto; Junkkari, Terhi; Mäki, Taru; Saarikoski, Silja
Kustantaja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Numero
162
Sivut
75 - 80
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä