undefined

Paikalliset proteiinit -hankkeen (PIKI) case : broilerisäilyke

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Sihvonen, Lauri; Alarinta, Jarmo; Pasto, Matti-Pekka; Kallio, Karri; Ojala, Markus

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Alarinta Jarmo Orcid -palvelun logo

Pasto Matti-Pekka

Kallio Karri

Ojala Markus

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä

Emojulkaisun toimittajat

Lauhanen, Risto; Junkkari, Terhi; Mäki, Taru; Saarikoski, Silja

Kustantaja

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Numero

162

Sivut

75 - 80

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä