undefined

Ecosystem-Based Food Production: Consumers′ Preferred Practices and Willingness to Buy and Pay

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Pouta, Eija; Liski, Eero; Tienhaara, Annika; Koikkalainen, Kauko; Miettinen, Antti

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Liski Eero

Tienhaara Annika

Miettinen Antti

Pouta Eija

Koikkalainen Kauko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

MDPI

Volyymi

13

Numero

8

Artikkelinumero

4542

Sivut

15 p.

Julkaisu­foorumi

71524

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/su13084542

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä