undefined

Factors affecting the shelf-life of gas- and vacuum-packed cooked meat products: 2. Vienna Sausages

Julkaisuvuosi

1989

Tekijät

Ahvenainen, Raija; Kivikataja, Raija-Liisa; Skyttä, Eija

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kivikataja Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

23

Numero

2

Sivut

130-138

Julkaisu­foorumi

62813

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei