undefined

Factors affecting the shelf-life of gas- and vacuum-packed cooked meat products: 1. Sliced ham.

Julkaisuvuosi

1989

Tekijät

Ahvenainen, Raija; Skyttä, Eija; Kivikataja, Raija-Liisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kivikataja Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

22

Numero

6

Sivut

391-398

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei