undefined

Indication of the growth of Cl. perfringens in aseptically packed sausage and meat ball gravy by headspace indicators: Part 2

Julkaisuvuosi

1990

Tekijät

Mattila, Tiina; Auvinen, Merja

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Auvinen Merja

Mattila Tiina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

23

Numero

1

Sivut

14-19

Julkaisu­foorumi

62813

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei