undefined

Trace Element Concentration and Stable Isotope Ratio Analysis in Blueberries and Bilberries: A Tool for Quality and Authenticity Control

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Klavins, Linards; Maaga, Inessa; Bertins, Maris; Hykkerud, Anne Linn; Karppinen, Katja; Bobinas, Ceslovas; Salo, Heikki M.; Nguyen, Nga; Salminen, Henriikka; Stankevica, Karina; Klavins, Maris

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Salminen Henriikka Orcid -palvelun logo

Salo Heikki

Nguyen Thi Quynh Nga

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Foods

Numero

3

Artikkelinumero

567

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods10030567

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä