undefined

Bioaccessibility of Folate in Faba Bean, Oat, Rye and Wheat Matrices

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Liu, Fengyuan; Kariluoto, Susanna; Edelmann, Minnamari; Piironen, Vieno

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Liu Fengyuan

Edelmann Minnamari

Kariluoto Susanna

Piironen Vieno

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

350

Artikkelinumero

129259

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.129259

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä