Designing foods:from understanding structure to structure design
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Valoppi, Fabio; Bot, Francesca
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Valoppi Fabio
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
YleistajuinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeliJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Food Hub Magazine
Emojulkaisun nimi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Fysiikka; Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Italia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä