undefined

Designing foods:from understanding structure to structure design

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Valoppi, Fabio; Bot, Francesca

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Valoppi Fabio

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Yleistajuinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Food Hub Magazine

Emojulkaisun nimi

Food Hub Magazine

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Fysiikka; Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Italia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä