Effect of consumers’ origin on perceived sensory quality, liking and liking drivers: A cross-cultural study on European cheeses
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Ojeda, Mónica; Etaio, Iñaki; Valentin, Dominique; Dacremont, Catherine; Zannoni, Mario; Tupasela, Tuomo; Lilleberg, Leena; Pérez-Elortondo, Francisco José
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Tupasela Tuomo
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
87
Artikkelinumero
104047
Sivut
8 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut yhteiskuntatieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodqual.2020.104047
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä