undefined

Impact of malolactic fermentation with Lactobacillus plantarum on volatile compounds of sea buckthorn juice

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Markkinen Niko, Laaksonen Oskar, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Markkinen Niko

Laaksonen Oskar

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Springer

Volyymi

247

Numero

3

Julkaisu­foorumi

55659

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Muut luonnontieteet; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-020-03660-3

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä