undefined

Influence of genetic background, growth latitude and bagging treatment on phenolic compounds in fruits of commercial cultivars and wild types of apples (Malus sp.)

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Li Yajing, Sun Hongxia, Li Jindong, Qin Shu, Niu Zimian, Xiongwu Qiao Xiongwu, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Springer

Volyymi

247

Sivut

1149-1165

Julkaisu­foorumi

55659

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-021-03695-0

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä