undefined

Influence of enzymatic treatment on the chemical composition of lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) juice

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Marsol-Vall Alexis, Kelanne Niina, Nuutinen Antti, Yang Baoru, Laaksonen Oskar

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Kelanne Niina

Laaksonen Oskar

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

339

Artikkelinumero

128052

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.128052

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä