Effects of Low-Energy Electron Beam (LEEB) Treatment on Physicochemical Attributes of Black Pepper and Coriander
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Kotilainen Heidi, Meneses Nicolas, Laaksonen Oskar, Yang Baoru
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review
Emojulkaisun toimittajat
Kai Knoerzer, Kasiviswanathan Muthukumarappan
Kustantaja
Sivut
79-100
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/B978-0-08-100596-5.23013-8
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä