Effects of microwave heating on the chemical composition and bioactivity of orange juice-milk beverages
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Martins, Carolina P.C.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Cardozo, Tatiana S.F.; Couto, Sílvia M.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Freitas, Mônica Q.; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Esmerino, Erick.A.; Granato, Daniel; Cruz, Adriano G.
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Granato Daniel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
345
Artikkelinumero
128746
Sivut
9 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kotieläintiede, maitotaloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.128746
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä