undefined

Proximate and sensory analysis of wheat bread supplemented with Nigella sativa oil and Nigella sativa extract

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Khalil, Palwasha; Masood, Sara; Rehman, Attiq ur; Zafar Iqbal, Ayesha; Islam, Zeenat; Javaid, Nida; Ilyas, Amina; Qamar, Shanzay; Zeb, Aurang

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Rehman Attiq ur Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

10

Numero

4

Sivut

1158-1165

Julkaisu­foorumi

89344

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Pakistan

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.19045/bspab.2021.100122

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä