Fermentation of cereal, pseudo-cereal and legume materials with Propionibacterium freudenreichii and Levilactobacillus brevis for vitamin B12 fortification
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Xie, Chong; Coda, Rossana; Chamlagain, Bhawani ; Edelmann, Minnamari; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno; Katina, Kati
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Chamlagain Bhawani
Xie Chong
Katina Kati
Edelmann Minnamari
Varmanen Pekka
Coda Rossana
Piironen Vieno
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
137
Artikkelinumero
110431
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2020.110431
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä