undefined

Collaborative study:Quantification of total folate in food using an efficient single-enzyme extraction combined with LC-MS/MS

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Svarc, Petra Loznjak; Oveland, Eystein; Strandler, Hanna Sara; Kariluoto, Susanna; Campos-Gimenez, Esther; Ivarsen, Elise; Malaviole, Isabelle; Motta, Carla; Rychlik, Michael; Striegel, Lisa; Jakobsen, Jette

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kariluoto Susanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

333

Artikkelinumero

127447

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.127447

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä