Conserved white-rot enzymatic mechanism for wood decay in the Basidiomycota genus Pycnoporus
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Miyauchi, Shingo; Hage, Hayat; Drula, Elodie; Lesage-Meessen, Laurence; Berrin, Jean-Guy; Navarro, David; Favel, Anne; Chaduli, Delphine; Grisel, Sacha; Haon, Mireille; Piumi, Francois; Levasseur, Anthony; Lomascolo, Anne; Ahrendt, Steven; Barry, Kerrie; LaButti, Kurt M.; Chevret, Didier; Daum, Chris; Mariette, Jerome; Klopp, Christophe
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
27
Numero
2
Artikkelinumero
011
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1093/dnares/dsaa011
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä