undefined

Dynamic texture perception in plant-based yogurt alternatives: Identifying temporal drivers of liking by TDS

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Greis, Maija; Sainio, Taru Orvokki; Katina, Kati; Kinchla, Amanda J. ; Nolden, Alissa; Partanen, Riitta; Seppä, Laila

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Seppä Laila

Greis Maija

Sainio Taru Orvokki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

86

Artikkelinumero

104019

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodqual.2020.104019

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä