undefined

Kasvisruoka yhä useammin pääruokaa

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Kauppinen-Räisänen, Hannele; Leipämaa-Leskinen, Hanna; Pentikäinen, Niko

Organisaatiot ja tekijät

Vaasan yliopisto

Kauppinen-Räisänen Hannele Orcid -palvelun logo

Leipämaa-Leskinen Hanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Kehittyvä elintarvike

Numero

4

Sivut

31

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä