undefined

Inhibition of lipid autoxidation by vegetable waxes

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Valoppi, Fabio; Haman, Nabil; Ferrentino, Giovanna; Scampicchio, Matteo

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Valoppi Fabio

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food & Function

Volyymi

11

Numero

7

Sivut

6215-6225

Julkaisu­foorumi

70469

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1039/d0fo01022g

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä