Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Coimbra, Lorena O.; Vidal, Vitor A.S.; Silva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Freitas, Mônica Q.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Granato, Daniel; Pollonio, Marise A.R.; Esmerino, Erick A.; Cruz, Adriano G.
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Granato Daniel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Artikkelinumero
110052
Sivut
110052
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2020.110052
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä