undefined

Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Coimbra, Lorena O.; Vidal, Vitor A.S.; Silva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Freitas, Mônica Q.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Granato, Daniel; Pollonio, Marise A.R.; Esmerino, Erick A.; Cruz, Adriano G.

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Granato Daniel

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier.

Artikkelinumero

110052

Sivut

110052

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2020.110052

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä