undefined

Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Tylewicz, Urszula; Oliveira, Gabriel; Alminger, Marie; Nohynek, Liisa; Dalla Rosa, Marco; Romani, Santina

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

62

Artikkelinumero

102341

Julkaisu­foorumi

57899

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Kone- ja valmistustekniikka; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ifset.2020.102341

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä