Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Tylewicz, Urszula; Oliveira, Gabriel; Alminger, Marie; Nohynek, Liisa; Dalla Rosa, Marco; Romani, Santina
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
62
Artikkelinumero
102341
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Kone- ja valmistustekniikka; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.ifset.2020.102341
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä