undefined

The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Wang, Yaqin; Trani, Antonio; Knaapila, Antti; Hietala, Sami; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Knaapila Antti

Katina Kati

Maina Ndegwa Henry

Coda Rossana

Hietala Sami

Wang Yaqin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

106

Artikkelinumero

105913

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2020.105913

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä