The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Wang, Yaqin; Trani, Antonio; Knaapila, Antti; Hietala, Sami; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Knaapila Antti
Katina Kati
Maina Ndegwa Henry
Coda Rossana
Hietala Sami
Wang Yaqin
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
106
Artikkelinumero
105913
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC ND
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodhyd.2020.105913
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä