undefined

Comparison of Volatile Composition between Alcoholic Bilberry Beverages Fermented with Non- Saccharomyces Yeasts and Dynamic Changes in Volatile Compounds during Fermentation

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Liu Shuxun, Laaksonen Oskar, Marsol-Vall Alexis, Zhu Baoqing, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Marsol Alexis

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Liu Shuxun

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

68

Numero

11

Sivut

3626-3637

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.0c01050

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä