Comparison of Volatile Composition between Alcoholic Bilberry Beverages Fermented with Non- Saccharomyces Yeasts and Dynamic Changes in Volatile Compounds during Fermentation
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Liu Shuxun, Laaksonen Oskar, Marsol-Vall Alexis, Zhu Baoqing, Yang Baoru
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
68
Numero
11
Sivut
3626-3637
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acs.jafc.0c01050
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä