undefined

Pumpkin oil addition and encapsulation process as methods to improve oxidative stability of fish oil

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Ogrodowska D., Laaksonen O., Tańska M., Konopka I., Linderborg K.

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Linderborg Kaisa

Laaksonen Oskar

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

124

Artikkelinumero

109142

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muu tekniikka

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2020.109142

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä