Pumpkin oil addition and encapsulation process as methods to improve oxidative stability of fish oil
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Ogrodowska D., Laaksonen O., Tańska M., Konopka I., Linderborg K.
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
124
Artikkelinumero
109142
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muu tekniikka
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2020.109142
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä