undefined

Importance of Neglected Traditional Food to Ensure Health and Well-Being

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Gosh, Sampat; Meyer-Rochow, Victor Benno; Jung, Chuleui

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Meyer-Rochow Victor

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Nutrition & food science international journal

Numero

1

Artikkelinumero

555729

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.19080/NFSIJ.2018.08.555729

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä