undefined

Bilberry and Sea Buckthorn Leaves and Their Subcritical Water Extracts Prevent Lipid Oxidation in Meat Products

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Mäkinen, Sari; Hellström, Jarkko; Mäki, Maarit; Korpinen, Risto; Mattila, Pirjo

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Hellström Jarkko

Mäki Maarit

Mattila Pirjo

Mäkinen Sari

Korpinen Risto

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Foods

Kustantaja

MDPI AG

Volyymi

9

Numero

3

Sivut

265-279

Julkaisu­foorumi

53255

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods9030265

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä