Production and Maintaining Viability of Probiotic Micro-organisms in Dairy Products

Production and Maintaining Viability of Probiotic Micro-organisms in Dairy Products

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Tamime, A.Y.; Saarela, Maria; Wszolek, M.; Ghoddousi, H.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun toimittajat

Tamime, Adnan Y.; Thomas, Linda V.

Sivut

67-164

Julkaisu­foorumi

6174

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/9781119214137.ch4

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä