undefined

Textural and sensory characteristics of oven baked and steamed bread

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Dele Raheem; Aiping Liu; Cheng Li

Organisaatiot ja tekijät

Lapin yliopisto

Raheem Dele

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Numero

8

Sivut

580-586

Julkaisu­foorumi

70364

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.9755/ejfa.2019.v31.i8.1986

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä