undefined

Encapsulation of eugenol by spray-drying using whey protein isolate or lecithin:Release kinetics, antioxidant and antimicrobial properties

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Talon, Emma; Lampi, Anna-Maija; Vargas, Maria; Chiralt, Amparo; Jouppila, Kirsi; Gonzalez-Martinez, Chelo

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lampi Anna-Maija

Jouppila Kirsi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

295

Sivut

588-598

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2019.05.115

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä