undefined

Protein modification by fermentation: Effect of fermentation on the potential allergenicity of pea

Julkaisuvuosi

1998

Tekijät

Barkholt, V.; Jorgensen, P.; Sorensen, D.; Bahrenscheer, J.; Haikara, Auli; Lemola, Eija; Laitila, Arja; Frokiaer, H.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Allergy

Volyymi

53

Numero

s46

Sivut

106-108

Julkaisu­foorumi

50774

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/j.1398-9995.1998.tb04976.x

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei