undefined

Factors affecting the corrosive behavior of used cooking oils and a non-edible fish oil that are in contact with ferrous metals

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Nina Bruun; Abayneh Demesa; Fiseha Tesfaye; Jarl Hemming; Leena Hupa

Organisaatiot ja tekijät

Åbo Akademi

Demesa Abayneh

Tesfaye Fiseha Orcid -palvelun logo

Hemming Jarl

Hupa Leena Orcid -palvelun logo

Bruun Nina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Data-artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

12

Numero

24

Julkaisu­foorumi

55244

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Ympäristötiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/en12244812

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä