undefined

Viscosity of beta-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Mäkelä, Noora; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mäkelä Noora

Brinck Outi

Sontag-Strohm Tuula

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

100

Artikkelinumero

105422

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2019.105422

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä