Food Waste in the Service Sector: Key concepts, measurement methods and best practices
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Silvennoinen, Kirsi; Nisonen, Sampsa; Pietiläinen, Oona
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Christian Reynolds, Tammara Soma, Charlotte Spring, Jordon Lazell
Kustantaja
Sivut
144-156
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristötiede
Avainsanat
[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.4324/9780429462795
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä