Rye bread decreases postprandial insulin response but does not alter glucose response in healthy Finnish subjects
Julkaisuvuosi
1999
Tekijät
Leinonen, Katri; Liukkonen, Kirsi; Poutanen, Kaisa; Uusitupa, Matti; Mykkänen, Hannu
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
53
Sivut
262-267
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1038/sj.ejcn.1600716
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei