undefined

Influence of olfactory dysfunction on the perception of food

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Zang, Y.; Han, P.; Burghardt, S.; Knaapila, A.; Schriever, Valentin A.; Hummel, T.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Knaapila A.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

276

Numero

10

Sivut

2811-2817

Julkaisu­foorumi

55619

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Genetiikka, kehitysbiologia, fysiologia; Korva-, nenä- ja kurkkutaudit, silmätaudit

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00405-019-05558-7

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä