Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Kirjoranta, Satu; Knaapila, Antti; Kilpeläinen, Petri O.; Mikkonen, Kirsi
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Kilpeläinen Petri
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Abstracts of papers of the American Chemical Society
Konferenssi
American Chemical Society National Meeting & Exposition
Kustantaja
American Chemical Society
Volyymi
257
Artikkelinumero
187
Sivut
1 p.
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut luonnontieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä