undefined

Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Kirjoranta, Satu; Knaapila, Antti; Kilpeläinen, Petri O.; Mikkonen, Kirsi

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Kilpeläinen Petri

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Abstracts of papers of the American Chemical Society

Konferenssi

American Chemical Society National Meeting & Exposition

Kustantaja

American Chemical Society

Volyymi

257

Artikkelinumero

187

Sivut

1 p.

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut luonnontieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä