undefined

Limited hydrolysis of rice endosperm protein for improved techno-functional properties

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Nisov, Anni; Ercili-Cura, Dilek; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nisov Anni

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Volyymi

302

Artikkelinumero

125274

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2019.125274

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä