Combined effects of NaCl and raw meat pH on water-holding in cooked sausage with and without added phosphate
Julkaisuvuosi
2001
Tekijät
Puolanne, Eero; Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Vainionpää Jukka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
58
Numero
1
Sivut
1-7
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/S0309-1740(00)00123-6
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei