undefined

Combined effects of NaCl and raw meat pH on water-holding in cooked sausage with and without added phosphate

Julkaisuvuosi

2001

Tekijät

Puolanne, Eero; Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

58

Numero

1

Sivut

1-7

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/S0309-1740(00)00123-6

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei