Microemulsions as delivery systems of lemon oil and beta-carotene into beverages:stability test under different light conditions
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Valoppi, Fabio; Comuzzo, Piergiorgio; Nicoli, Maria Cristina
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Valoppi Fabio
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
99
Numero
15
Sivut
7016-7020
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
BETA-CAROTENE; Beverages; FABRICATION; FOOD; lemon oil; LOADED MICROEMULSIONS; microemulsion; phostability; Shelf life
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/jsfa.9973
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä