Microemulsions as delivery systems of lemon oil and beta-carotene into beverages:stability test under different light conditions

Microemulsions as delivery systems of lemon oil and beta-carotene into beverages:stability test under different light conditions

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Valoppi, Fabio; Comuzzo, Piergiorgio; Nicoli, Maria Cristina

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Valoppi Fabio

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

99

Numero

15

Sivut

7016-7020

Julkaisu­foorumi

61982

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/jsfa.9973

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Microemulsions as delivery systems of lemon oil and beta-carotene into beverages:stability test under different light conditions - Tiedejatutkimus.fi